Kinderspeelgoed

Op deze pagina vind u een selectie van leuke producten voor kinderen, om mee te spelen of om hun kamer op te leuken. Muziekinstrumentjes, boeken, boekensteunen, rugzakjes, stoeltjes en vloerkleedjes. We hebben nog veel meer leuke spulletjes, zoals dromenvangers. Voor de knuffels kunt u kijken onder het kopje "Goede Doelen". We steunen o.a. Amnesty International en het Wereld Natuurfonds.

Muziekinstrumenten

Allerlei muziekinstrumentjes die gemaakt zijn in Indonesië. Panfluit, trommels, djembé, karimba, fluit. Zo heb je al heel snel een orkest met het hele gezin.

Boekenwurmen

Voor de boekenwurmen van 0 to 12 hebben wij passend leesvoer. Natuurlijk ook superleuke boekensteunen en vilten rugzakjes, uit Nepal, om de boekjes mee uit logeren te nemen.

Kinderkamer

Wollig vloerkleedje

Heerlijk warm aan de voetjes, dit koddige schaap. (Je mag 'm natuurlijk ook als volwassene gebruiken als decoratie.) Wollen vloerkleedje uit Nepal. Van kop tot staart is hij 90 cm lang en waar zijn buik het dikst is, 64 cm breed.

Eigen zitplekje

Deze handbeschilderde stoeltjes uit Guatamala zorgen voor een vrolijk eigen zitplekje voor uw kind. In de woonkamer, op het eigen kamertje of misschien zelfs wel als stoel bij opa en oma.......